Kategorier
Restips

Upp, upp och iväg – en reseguide ut i Europa av FlygGotland.se

Upp, upp och iväg – en reseguide ut i Europa av FlygGotland.se

Den mörkaste tiden är förbi och vi går nu tillsammans mot ljusare tider. Mer energi och livsglädje resultera ofta i en reseönskan och vi på FlygGotland.se har därför bestämt oss för att guide dig ut i Europa. Under våren kommer vi under bloggsektionen skriva inlägg som guidar dig ut till olika delar av Europa. Varje inlägg fokuserar på en stad och dess guldkorn.

Möt våren i Nice, Frankrike. SAS flyger direkt och billigt från Stockholm och Köpenhamn.

Behålla vårt fokus

Artiklarna kommer förutom relevanta tips på restauranger, sevärdheter och annat smått och gott innehålla tips på hur du kan resa så billigt som möjligt. Vi fokuserar som bekant vanligtvis på billiga resor till Gotland. Därför kommer varje artikel även innehålla reseförslag från Visby och Gotland, både med flyg och eventuellt båt. Detta gör vi för vår målgrupp som inte bara intresserar sig för den gotländska flygtrafiken utan även gotlänningar som vill ut i Europa.

London, England. Kanske inte svenskens vanligaste val i vår men en pulserande fantastisk stad.

Förslag från er

Samtliga artiklar är i dagsläget inte färdigskrivna och vi tar gärna emot önskemål på resmål att kartlägga. Vi besitter en del erfarenhet själva om Europa och dess resmöjligheter men kan även göra gedigen efterforskning för just gotländska resenärer. Kommentera ditt förslag nedan. Artiklarna kommer att publiceras med jämn mellanrum så håll utkik på vår sida.

Förbered er för våren

Att resa kräver ofta en del förberedelser men att resa inom Europa brukar oftast gå hur smidigt som helst. Du behöver idag knappt ditt pass utan resa på legitimation fungerar bra. Däremot vill vi lyfta möjligheten till att samla bonuspoäng på ditt resande. I vår framtida guide kommer resorna oftast gå att hitta via jämförelsesajter som Expedia.se. Men ibland kommer vi fokusera på speciella rabatter eller förmåner via t.ex SAS (ett bolag vi rekommenderar ofta). Då kan det vara smart att försöka samla bonuspoäng på din resa eller inför din resa.

Vi har nyligen skrivit ihop en sida om bonuspoäng hos SAS och BRA Flyg och lyfter där förmånerna med att skaffa ett SAS Eurobonus American Expresss Premium Card. Det är ett kreditkort där du för varje spenderad krona får bonuspoäng till SAS Eurobonus. I Eurobonus kan du boka t.ex. boka resor ut i Europa eller hela världen. Har du disciplin och kontroll över din ekonomi behöver inte ett kreditkort betyda skuld utan bara ett smartare sätt att spendera pengar du annars gör via ditt vanliga betalkort. Kanske kan du spara ihop en resa redan i vår!

Bonuspoäng kan ge dig tillgång till flygplatslounger som serverar mat och dryck gratis.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *