Kategorier
blogg

Boka campingsemester på Gotland utan bil

Boka campingsemester på Gotland utan bil

Många turister kommer till Gotland för camping. Ön har mycket att erbjuda och den varierande miljön gör att du kan få stor variation i din semester.  Camping på Gotland kombineras ofta med en cykelsemester och i detta inlägg ska vi förklara fördelarna med att inte ta med bilen till ön.

Först, det finns flera cykeluthyrningar på Gotland som erbjuder allt från klassiska damcyklar till mer avancerade touring-varianter. Samtliga uthyrningar har även campingvagnar, tält, sovsäckar och andra viktiga tillbehör för en lyckad semester.

Näst, tar du ingen bil till Gotland finns möjligheten att flyga. Är du ute i god tid, vet när du vill åka och har några andra smarta tips kan flyga till Gotland ofta vara ett smidigare, billigare och trevligare alternativ än att ta båten. Vi rekommenderar att du läser vårt avsnitt om billiga biljetter till Gotland.

Sist, ön är liten. Bilen gör att du enkelt kan köra från norr till söder på under två timmar. Att välja andra alternativ till transportmedel som cykel eller buss gör att du upptäcker ön på ett finare sätt. Gör semestern till ett äventyr. Ibland behöver vi göra det där lilla extra eller annorlunda för att uppskatta livet till max.

Campingeld på Gotland
Fantastisk campingeld på Gotland under sommaren 2017

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *