Kategorier
Nyheter

Vi ökar takten

FlygGotland.se har varit en aktiv webbplats sedan 2018, snart fyra år. Vi har haft det som ett litet roligt projekt och när tiden funnits till uppdaterad webbplatsen med ny information och nyheter.

Under 2022 är planen att återuppta en form av minsta aktivitet som vissa besökare förväntar sig. För att ge alla en så bra upplevelse som möjligt behöver innehållet vara uppdaterat och aktuellt.

För att lyckas med detta arbete har vi tagit kontakt med SEO-texter.se, ett företag som producerar optimerade texter för olika typer av kanaler. De kommer framöver att tillhandahålla ett jämnt flöde av texter så att vi grundare ska kunna fokusera på att hitta bättre priser, skapa bilder och annat roligt innehåll för samtliga besökare.

Mer att vänta

Förutom att uppdatera innehåll oftare kommer vi även göra en rad andra saker för att förbättra tjänsten.

Åtgärda funktion för inkommande flyg

Under 2018 hade vi en funktion för att kontrollera alla flygplan som avgick eller landade på Visby flygplats. Tyvärr gick funktionen ner under 2019 och vi planerar nu att återuppta denna.

Resultatet av detta är att du ska kunna ha en one-stop-shop för att veta när plocka upp bekanta eller hinna med ditt eget flyg.

Fler guider

Det kommer även att dyka upp flera guider som flyg-relaterade ämnen som t.ex. bonuspoäng. Andra exempel kan vara guide om hur du reser billigt från Gotland utomlands. Med andra ord, vi kommer inte bara fokusera lokalt.

Förhoppningvis kan detta leda till att fler hittar vår webbplats och antalet besökare över tid ökar.

Uppdaterad hemsida

Som grädde på mosen kommer vi även att uppdatera hela webbplatsen med en ny design. Fokus kommer ligga på att ge dig som användare en mobilvänlig upplevelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *