SAS Ungdom

SAS Ungdom – biljetten för dig under 26 år

Vi har i ett tidigare blogginlägg om resor ut i Europa nämnt SAS Ungdomsbiljett, även kallat SAS Ungdom. Denna sida handlar specifikt om SAS ungdom, hur du bokar och vilka villkor som gäller.

Anledningen till att boka en ungdomsbiljett är på grund av dess förmånliga pris. Du kan hitta både inrikes och utrikes resor från 399 kronor enkel väg.

Ett annan effektiv metod för att hitta billiga biljetter både i Sverige och Europa är att använda en sökportal – vi rekommenderar Flygvaruhuset.se.

Oavsett metod, låt oss tillsammans hitta din nästa billiga flygbiljett idag.

Hur bokar jag SAS Ungdom?

Du hittar biljettypen på SAS Hemsida. Sidan är specifik för SAS Ungdom och du hittar en sökfunktion direkt på hemsidan.

SAS Ungdom boka
En illustration av hur du bokar en SAS Ungdomsbiljett på SAS hemsida.

Hur billigt blir mitt flyg till t.ex. Gotland med SAS Ungdom?

Är du berättigad för SAS Ungdomsbiljett kan du förvänta dig biljetter från 399 kronor. Det finns ett begränsat antal ungdomsbiljetter på varje flight och priset kan stiga något.

Vem kan boka SAS Ungdom?

Ungdomar och unga vuxna under 26 år kan boka SAS Ungdomsbiljett.

Boka SAS Ungdomsgrupp om ni är flera

Att boka stora grupper kan vara förmånligt och här har SAS en variant som kallas SAS Ungdomsgrupp. Ansök om en resa inom Skandinavien och Europa för stora gruppen och få upp till 35% rabatt. Även, 20% av resenärerna får vara äldre än 26 år vilket innebär att även dina äldre vänner kan nyttja de billiga priset.

Boka SAS Ungdomsgrupp här.

Hur hittar jag fler billiga flygbiljetter?

Vår målsättning är att du alltid ska kunna få tag på så billiga flygbiljetter som möjligt. Om du inte vill använda SAS Ungdom är ett annat alternativ att använda en sökmotor för billiga flygbiljetter.

Res ännu billigare med Eurobonus

Oavsett om du reser som ungdom eller vuxen går kan du boka gratis eller billigare resor med Eurobonus-poäng. Poängen kan du samla som registrerad medlem på dina flygresor eller via kreditkort som genererar poäng när du använder kortet. Läs gärna mer om olika kreditkort på resa.

Villkor för SAS Ungdom – hur ombokningsbar är den egentligen?

SAS Ungdom är en förmånlig och billig flygbiljett men det är viktigt att ha koll på villkoren om något ändras.

Ombokning

Du kan omboka din SAS Ungdomsbiljett (SAS Youth) för en avgift på 350 SEK. Detta är såklart helt orimligt med tanke på vad biljetterna kostar i från början. Med andra ord, boka en ny biljett om du planerar boka om din resa.

Avbokning

Du kan avboka din ungdomsbiljett men utan återbetalning (endast återbetalning av skatter och avgifter). SAS Ungdom är med andra ord ingen bra biljett att boka på för att vara säker utan tänk till en extra gång innan du bokar. Om, det inte är ett extra ordinärt fall som när Zikaviruset skrämde gravida.

Öppet köp

SAS Ungdomsbiljetter, lika alla deras biljetter, kommer med öppet köp. Detta innebär att du kan avboka/ångra ditt köp upp till 24 timmar efter bokning. Bokar du din biljett mindre än 24 timmar innan avgång kan du avboka 12 timmar före avgång.

Slutsats

SAS Ungdom är ingen biljett för dig som behöver boka om, avboka eller behöver annan prioriterad service. Det är en lågpris biljett för dig som behöver ta dig från punkt A till B utan några konstigheter. Så fall är den fantastisk.

2 svar på ”SAS Ungdom”

Hej Kartin! Ursäkta vårt riktigt sena svar. Men jag svarar så andra kan känna sig hjälpta i framtiden: Du kan boka SAS Ungdom fast med andra i sällskapet. Kontakta SAS. Du kan även få Ungdoms-priser på de över 26 år om majoriteten är ungdomar. / Johan, FlygGotland.se

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *