SAS Lågpriskalender

SAS Lågpriskalender

Via SAS Lågpriskalender kan du hitta billiga flyg i hela Sverige, Europa och Världen. Det är egentligen ingen biljettyp utan snarare ett verktyg för att hitta billiga flygbiljetter.Fortsätt nedan för att förstå hur du använder funktionen.

Vår sida om SAS Lågpriskalender innehåller:

  • Steg för steg hur du använder SAS verktyg
  • Unikt tips på sökverktyg med liknande funktion

Hur använder jag SAS Lågpriskalender?

Du hittar lågpriskalendern på SAS hemsida, specifikt under SAS.se/lagpriskalender. Kalendern är ett superbra verktyg för att hitta bra biljetter till flera destinationer i Europa och världen.

Hur som helst, såhär går du tillväga för att söka biljetter:

Steg 1 – Surfa in på SAS hemsida

Börja med att gå till lågpriskalendern. Välj sedan vart du vill resa från och till (se röd ruta på bilden nedan). Välj Skandinavien, Europa eller hela världen.

Steg 2 – Hitta ditt flyg i SAS kalender

Efter att ha valt din avgång och destination kommer ett flöde av priser dyka upp tillsammans med olika resmål. I detta fall när du väljer Skandinavien dyker en lista med resmål i Skandinavien upp (se bild nedan).

Slutsats

SAS Lågpriskalender är ett perfekt verktyg för att hitta billiga biljetter när du inte har ett specifikt avresedatum. Använd verktyget strategiskt för din nästa resa. Frågor? Tveka inte att kommentera nedan.


Skyscanner’s lågprisverktyg – ett liknande verktyg med fler flyg

Likt SAS har Skyscanner en lågpriskalender för att hitta billiga flygbiljetter. Vi visar nedan hur detta verktyg används.

Steg 1 – Gå in på Skyscanner

För att hitta verktyget för billiga flygbiljetter likt i en kalender hos Skyscanner surfar du in på deras hemsida www.skyscanner.se. Väl inne på sidan väljer du ”Hel månad” som avresedatum.

Välj ”Hel månad” för att hitta Skyscanners verktyg likt SAS Lågpriskalender.

Steg 2 – Hitta ditt billiga flyg som kalender eller diagram

Sen är det bara att söka. Resultaten kan du välja att se i en kalender eller i ett diagram. Det kommer vara samma låga priser i båda men överblicken i diagram kan vara lättare.

Skyscanners lågpriskalender.
Eller alternativet att hitta billigaste biljetten i ett diagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *