Bonuspoäng

Res till Gotland på bonuspoäng

Att hitta billiga biljetter till Gotland är lite av en lek och kan ibland göra att du kommer undan till riktigt bra pris. Vår sida innehåller olika biljetter och dess olika priser, denna specifikt ger dig en inblick i bonuspoängen.

Bonuspoäng till Gotland med SAS

Många som reser på bonuspoäng använder SAS, såhär ser priserna ut till/från Gotland:

  • SAS Go: 6000 poäng + 160 kr skatter/avgifter
  • SAS Plus: 12 000 poäng + 160 kr skatter/avgifter
SAS Go och SAS Plus till/från Gotland med poäng.

Samla bonuspoäng på ditt resande

Att samla bonuspoäng för framtida resande är en förmån alla borde ta vara på. Genom att strategisk och ansvarsfullt samla poäng på dina köp kan du få tjäna in gratis resor, gratis hotell och få andra förmåner som t.ex. tillgång till lounger på flygplatsen.SAS Eurobonus

Samla poäng hos SAS gör man genom att bli Eurobonus-medlem. Det kan man enkelt göra via SAS hemsida och många utav er där ute är redan medlemmar hos SAS idag. När du flyger med SAS tjänar du på en inrikesresa ungefär 250 poäng. Längre resor ut i Europa tjänar du 500 poäng på.

Tjäna extra poäng till SAS

Det bästa sättet att tjäna fler poäng till SAS Eurobonus är att skaffa ett kreditkort kopplat till ditt SAS-konto. Du tjänar då poäng på varje krona du konsumerar via kortet. Det finns olika varianter från både Mastercard och American Express.

SAS Eurobonus American Express Premium Card


Det finns många kreditkort ute på marknaden som erbjuder en uppsjö av bra erbjudanden. För att hitta ett kort som passar dig bra handlar det att väga fördelar mot kostnader och andra villkor. SAS Eurobonus American Express Premium är ett riktigt bra kort som där balansgången mellan fördelar och avgift, enligt oss, är precis perfekt. Med detta kort samlar du bonuspoäng direkt till SAS för varje spenderad krona och genom ansvarsfullt användande kan du boka resor i Sverige, europa och världen gratis.

Förmåner/egenskaper:

  • 15 Eurobonuspoäng per 100 kr du konsumerar för
  • 30 Eurobonuspoäng per 100 kr du bokar för hos SAS
  • 2-for-1 Voucher/Kupong. Spendera 150 000 kr per kalenderår (12 500 kr/månaden) och få en resa “två för en” som du kan utnyttja hos alla flygbolag inom Star Alliance. Biljetten betalas med bonuspoäng och reser du ensam halveras istället biljettpriset.
  • Kostnadsfritt extrakort, samla poäng snabbare.
  • Förtur till konsertbiljetter
Exklusiv inbjudan

Vi på FlygGotland.se kan erbjuda våra vänner marknadens bästa inbjudan till American Express Premium Card. Vi ser till att du får första årets avgift helt gratis och även en välkomstbonus på 15 000 Eurobonuspoäng.

KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ EN INBJUDAN

 


BRA Flyg Vänner

Du kan även samla poäng på dina resor med BRA Flyg. Det är kostnadsfritt och du har ingenting att förlora. Så, börja samla poäng redan idag när du flyger till t.ex. Gotland och njut av rabatterade och gratis resor, hotell och andra förmåner i framtiden.