BRA Flyg

BRA Flyg’s billiga biljetter

BRA Flyg är ett svenskt bolag som flyger mellan flera destinationer i Sverige. Vi har tidigare informerat om deras exklusivare rabatter men i dagsläget får du flyga till samma priser som alla andra. Använd sökfunktionen längst ner för att hitta billiga biljetter BRA Flyg eller något annat bolag erbjuder.

Vi har ingen kod, använd istället vår partner SuperSaverTravel eller Flygvaruhuset för att söka billiga biljetter.

Vad är BRA Vänner koden?

BRA Vännerpris är en rabatterad biljett hos BRA Flyg för släkt och vänner till anställda på flygbolaget. Rabatten gäller till BRA Flygs samtliga 13 destinationer från Bromma Stockholm Airport.  Vi på FlygGotland.se delar INTE ut någon kod till Bra Vänner eller annan information som endast är för anställda. Koden har tidigare spridits i vårt kommentarsfält men är nu avstängt.

FlygGotland.se har ingen koppling till Flyg BRA

För att förtydliga har vi ingen koppling till Flyg BRA och kommer inte att dela ut någon kod för billigare biljetter. Om det är så att Flyg BRA presenterar några biliga biljetter för allmänheten kan vi komma att uppdatera om det här. Om du letar efter billiga biljetter i Sverige kan vi rekommendera dig att använda söktjänsten nedan.

Sök efter billigaste flyget utan kod här