Kategorier
blogg

3 anledningar att ta flyg till Gotland

3 Anledningar att ta flyg till Gotland

Den eviga diskussionen. Hur tar man sig till Gotland? Hur gör man det billigast? Vad är smidigast? Är det verkligen värt det?

Många frågor – enkla svar. Du tar dig bäst till Gotland med flyg. I detta inlägg ska vi berätta varför.

#1 – Du minimerar din restid

Att resa till Gotland bör inte ta längre än en timme. Res på förmiddagen och fånga eftermiddagen i ett vackert Visby eller på lantstället på norra sidan av ön. Du spenderar din tid på Gotland precis hur du vill men vi tycker inte du ska spendera flera timmar på en färja. Ta flyg till Gotland helt enkelt!

#2 – Det behöver inte vara dyrt

Det finns mängder av billiga resor till Gotland, att flyga behöver inte vara dyrt. För att hitta billiga biljetter kan du använda flera olika metoder och vi har i denna guide berättat hur du gör. Det finns även en del specialpriser som SAS Ungdom och BRA Vännerpris. Oavsett HUR du hittar din billiga biljett är det viktigt komma ihåg att det faktiskt finns sådana.

#3 – Räkna på resans totala kostnad

Oavsett vilket pris du får betala för din flygbiljett är det alltid viktigt att sätta det i förhållande till andra resealternativ. Vi kan förtydliga i ett exempel: Föreställ dig att du har betalat 500 KR för en enkelbiljett till Gotland. Ditt alternativ är att ta båten som kostar ungefär 200 KR. Det är såklart ett billigare biljettpris men om du tänker på den total resekostnaden blir det snabbt annorlunda. Båten tar 3 timmar och innefattar ofta en matbit, kaffe, snacks eller en tidning för att fördriva tiden. Allt det har en kostnad i sig, både tid och tillbehören. Flyget tar ungefär 60 minuter och det bjuds på kaffe. Du har gott om tid att äta eller laga något när du kommer fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *