Kategorier
Nyheter

Vår sajt blir populärare

Vår sajt blir populärare

Intresset för våran hemsida växer för varje dag! Det känns roligt, spännande och utmanande. Något som började som ett litet hobbyprojekt börjar nu bli något fullt allvarligt där informationen vi förmedlar faktiskt påverkar folks vardag. Till en början skrev vi lite om hur man tog flyget till Gotland och vad man kunde göra på den vackra ön. Nu är det fullt av information om flygplatsen, biljetter och bättre priser. Vi har t.om. lagt till en sökfunktion på startsidan.

Detta nya kapitel sätter lite mer press på oss och vi hoppas framöver att ni har en förståelse att viss information kan komma att ändras och föråldras innan vi hinner uppdatera. Sökfunktionen med billiga biljetter till Gotland kommer ligga hos SkyScanner vilket innebär att den ALLTID är fullt aktuell och informationen om priser stämmer till 100%.  De egna biljettpriserna vi lägger upp som BRA Vänner, SAS Ungdom osv kan komma att ändras snabbare än våra uppdateringar däremot.

Fortsättning

Avslutningsvis skulle vi vilja tacka alla er som hämtar information och har vägarna förbi på vår sajt. Utan ert intresse och tid skulle vi inte fortsätta och uppdatera. Det betyder verkligen. Vi kommer fortsätta med detta hobbyprojekt så länge det känns roligt och givande. Förhoppningsvis väldigt länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *