Kategorier
Nyheter

Visby Airport får ny charterdestination 2018

Charterresor Gotland: Ny destination 2018

Gotlänningarnas nya alternativ: Kos i Grekland. Det har tidigare gått att flyga från Visby till Mallorca och Rhodos men under 2018 utökas alternativen. Kos är en ö belägen utanför Turkiets sydvästra kust som tillhör ögruppen Dodekanesern. Resorna kommer att avgå under april och maj för den som vill starta sommaren i Grekland. Och, oktober samt september för den som vill förlänga det hela istället.

”Vi är glada för att Ving fortsätter att öka utbudet från Visby Airport med en ny spännande destination. Intresset hos våra resenärer att resa direkt från Visby Airport och gärna till nya destinationer är stort, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef för Visby Airport.” Enligt HelaGotland.se

Trots vår primära uppgift på Flyg Gotland är att rapportera hur du flyger till Gotland är detta åter igen något som gynna Visby Airport och hela Gotland. Vi ser fram emot utvecklingen och hoppas att rutterna blir vältrafikerade.

Om du har några kommenterar kring flygtrafiken mellan Gotland och Kos, Mallorca eller Rhodos? Tveka inte att kontakta oss idag med din åsikt. Du når oss på [email protected].

Charterflyg från Visby är något som ökat senaste åren.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *