Lån till resa

Lån till resa

För dig som planerar att boka eller har bokat en resa är extra höga utgifter ett faktum framöver. Att ta ett lån till en resa kan underlätta denna belastning på din ekonomi. Det kan också ge dig möjlighet att komma iväg på den där semestern som du längre drömt om.

Oavsett anledningen ska man alltid jämföra lån till resa. Att jämföra kommer spara dig massor med pengar och minimera den extra avgiften eller räntan som att låna till resa faktiskt kan innebära.

lån till resa

Jämför reselån

Ta en titt på potentiella lånegivare nedan och välj en som passar dina kriterier samt erbjuder en förmånlig ränta.

Så lånar du till resan

Hos oss hittar du flera olika lånegivare. Vi har valt ut de bästa och de som faktiskt förstår sig på dig och ditt lån. Att ta din drömsemester till verklighet innebär en liten process i form av en ansökan, beviljad ansökan och utbetalning. Nedan kommer vi noggrannare gå igenom de olika stegen.

Välj lånegivare

Det första du gör är att välja lånegivare i vår lista. Vi kommer noga förklara vilka belopp du kan låna, till vilken ränta och andra rekommendationer. Alla långivare i vår lista är godkända och pålitliga institut godkända av finansinspektionen. När du gör ditt val kommer du bli skickad direkt till en ansökningssida hos vald lånegivare.

Fyll i ansökan

Nästa steg i processen är att fylla i de uppgifter långivaren behöver om dig. Det är ofta personnummer och namn tillsammans med årsinkomst och annan viktig information om din ekonomi. Vissa ber dig även fylla i kontonummer så att utbetalningen kan ske så snabbt som möjligt. I samband med ansökan sker även en kreditupplysning där långivaren samlar in annan nödvändig information.

Svar & utbetalning

Efter att ha skickat in all nödvändig information kommer institutet göra en bedömning och även en utbetalning. Ansökan godkänns utefter ett antal kriterier som långivaren har satt upp. Utbetalning sker oftast inom 1-3 bankdagar och till alla svenska banker.